UA-90492105-1
Registratie LRK: KDV: 101989362   BSO: 729118733 Lieke Bekkers - Honcoop

Augustus 2021


Hallo Allemaal, 


Mijn naam is Lieke Honcoop - Bekkers 

Ik ben geboren in Grave en woon nu in Mill. Ik heb een geregistreerd partnerschap met Daan Bekkers waarmee ik sinds 2007 samen ben. Op 16 september 2020 zijn wij trotse ouders geworden van onze lieve dochter Zoë Bekkers. Dit is ons 1e kindje. Als het ons gegund is hopen wij in de toekomst nog een 2e kindje krijgen. 


De Kinderhoeve heb ik leren kennen in 2007. Ik heb hier destijds met veel plezier mijn stage mogen doen tijdens mijn opleiding helpende zorg en welzijn. 

Daarna ben ik de opleiding pedagogisch medewerker gaan doen en heb ik me kunnen specialiseren in de jeugdzorg. In 2012 heb ik mijn diploma behaald en ben ik als persoonlijk begeleider gaan werken in de verslavingszorg/dak-en thuislozen opvang op een jeugdafdeling. 

Dit is een mooi beroep en ik heb met liefde veel jongeren mogen begeleiden. Echter na 5 jaar heb ik besloten dat ik toe was aan wat anders. Ik ben een sensitief en zorgzaam persoon met een groot hart en hou van mensen, dieren en kinderen. 

Mijn hobby's zijn yoga, mindfulness, edelstenen&mineralen, wandelen, fietsen, zwemmen, sporten en Netflix&Chill. 


Om als pedagogisch medewerker te gaan werken is voor mij een vanzelfsprekende keuze. Ik krijg ontzettend veel energie door de omgang met kinderen en heb veel liefde om te geven.  


Een van mijn kwaliteiten is dat ik door mijn "voelsprieten" in staat ben om feilloos aan te voelen waar de behoeften van de kinderen liggen. Daarnaast ben ik goed in het herkennen van talenten en streef ik er naar dit te stimuleren. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf durven te zijn zodat ze zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. 


Vanaf augustus 2021 mag ik als pedagogisch medewerker gaan werken bij de Kinderhoeve. Ik heb er heel veel zin in en ga met enthousiasme genieten van de kindjes. Mijn motto is "het beste wat je als pedagogisch medewerker aan een kindje kan bieden is JEZELF". 


Tot snel! 


Lieve groet, 


Lieke Honcoop - Bekkers