UA-90492105-1
Registratie LRK: KDV: 101989362   BSO: 729118733 Melanie van Kuppeveld - van Es

Juni 2017

 

Hallo allemaal!!!


Mijn naam is Melanie van Kuppeveld – van Es, geboren op 16 September 1982.

Ik woon in Grave samen met mijn man Mark met wie ik in 2007 getrouwd ben en samen hebben we 4 kinderen. Onze 3 zoontjes Joey, Jessy en Jaye en onze dochter Jyll.


Sinds Januari 2002 ben ik werkzaam op “De Kinderhoeve” en heb ik al heel wat kinderen zien opgroeien van baby naar BSO’er.

Eerst heb ik een aantal jaar op alle groepen gewerkt maar sinds 1 Oktober 2008 ben ik “Hoofd BSO leidster” en werk dus vooral op de BSO.

Als ik de kinderen ‘s morgens naar school heb gebracht, ga ik naar de peutergroep om met kleine groepjes kinderen leuke educatieve spelletjes te doen.

Zo leren de peuters mij al kennen als ze strakjes naar school gaan en op de BSO komen spelen.


Wat ik vooral leuk vind aan het werken met kinderen is dat elke dag anders is. De kinderen “maken” je dag. Ook de afwisseling is erg leuk. Met de peuters heb je natuurlijk heel andere gesprekjes dan met kinderen van de basisschool!

Ook heb ik al heel veel leuke dingen meegemaakt op “De Kinderhoeve”: verjaardagen, feestjes, uitstapjes, watergevechten, de kerstmarkt en iets wat ik nooit meer zal vergeten: mijn eigen bruiloft waar ik genoten heb van de kinder receptie, dat was helemaal geweldig!

Op “De Kinderhoeve” valt altijd wel iets te beleven!


Ik hoop hier nog heel lang en met veel plezier te mogen werken.


Groetjes Melanie