UA-90492105-1
Registratie LRK: KDV: 101989362   BSO: 729118733 Inge Lensen

Oktober 2023

Hoi allemaal!Mijn naam is Inge Lensen. Ik ben 24 jaar en ik ben opgegroeid in Heumen met mijn ouders, mijn oudere zus en broer en heel veel dieren. Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in Wijchen.

In 2019 heb ik mijn diploma vakbekwaam medewerker veehouderij gehaald en ik ben sindsdien werkzaam geweest in de varkensstal.

Omgaan met kinderen heb ik altijd heel leuk gevonden en ik wil hier graag mijn beroep van maken. Daarom ga ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker volgen op het ROC-Nijmegen. Ik volg de BBL-opleiding. Dit betekent werken in de praktijk en 1 dag in de week leren op school.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het korfbalveld als speler van ONA/Astrantia 2, een fusieploeg uit Overasselt en Middelaar. Ik speel met veel plezier en ik vind het erg leuk om in een team te spelen. Ik ben al jaren trainer van de jeugd van ONA. Ook zit ik in het kindermiddagcomité van carnavalsvereniging de Strandjutters uit Overasselt. Hierbij verzorgen wij een leuk programma tijdens de kindermiddag van de carnaval met als grootste doelgroep de kinderen van de basisschool.

Ik ben een dierenvriend en ik heb een hond genaamd Semmie waar ik graag mee wandel. Ook doe ik graag mee aan de Nijmeegse vierdaagse die ik al 3 keer met succes heb uitgelopen.

Vanaf 16 oktober ga ik starten bij de Kinderhoeve, zowel op het kinderdagverblijf als bij de buitenschoolse opvang. Ik wil mijzelf graag ontwikkelen en daarbij ook de kinderen helpen in hun ontwikkeling en ik vind het ook belangrijk dat ik de kinderen een vertrouwd gevoel kan meegeven.

Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om jullie te gaan ontmoeten. Als jullie nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag.

Liefs Inge.